9 Ağustos 2007 Perşembe

PORT BODRUM - YALIKAVAK


Ege'nin en güney ucunda ki Yalıkavak :

Yel değirmenleri, doyumsuz renkleriyle gün batımları, begonvilleri, pembe - beyaz zakkumları, yaz sıcağında insanın yüreğini ferahlatan meltem rüzgarları ve bozulmamış doğasıyla, Yarımadamızın nadide beldelerinden…

Port Bodrum Yalıkavak Marina +, bu cennet koyda sizlere sunmakta olduğu yüksek standartları, geniş ve huzurlu yeşil alanları, iklime özgü mimarisiyle, sizi, kendi bahçenizde gezinirmişçesine rahat ettiren bir marina olarak yanınızda.

Hurma ağaçlarının altında gün boyu güneşin tadını çıkardıktan sonra yüzebildiğiniz, ender Mavi Bayraklı Marinalardan. Sualtı yaşamını iyi korumamız nedeniyle, balıklarla oynaşabileceğiniz bir mavilik…Yelken meraklıları için yıl boyu uygun esintileri ile özgün bir parkur. Sualtı sevdalıları için çevre koylar ve ıssız adacıkların sonsuz maviliklerinde rüya gibi dalış alanları.

Doğa sporu tutkunları için; ister marinamız içinde, isterseniz dışında kaya tırmanışı veya dağ bisikleti parkurları.Tekneniz için huzurlu bir liman ve Yarımadamızın en donanımlı teknik olanaklarına sahip bir çekek alanı.Dağ ve deniz manzaralı amfi tiyatromuz ise, yaz mevsiminin sıcak ve renkli günlerinde müzik, dans, sergi ve konserler mekanı olarak yanı başınızda.

Türkiye'de gururla gerçekleştirdiğimiz bir ilk:

2007'de dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz 2. El Yat Fuarı sektörün beklediği ve faydalandığı etkinliklerimizden.Port Bodrum Yalıkavak Marina +, kısacası "bir yaşam biçimi".....

0 Comments: