9 Ağustos 2007 Perşembe

KEMER TÜRKİZ MARİNA


Türkiz Kemer Marina 20 yıllık marina yönetim tecrübesi ile son derece iyi bağlama hizmeti, haftanın 7 günü 24 saat güvenlik ve çok temiz ortam sunmaktadır.
Türkiz Marina, teknesinde yaşayan yatçılar için kış süresince her türlü sosyal, sportif ve kültürel aktiviteleri ile ideal bir ortam sağlamaktadır. Yüksek Toros dağlarının sağladığı koruma ve mükemmel ikliminin birleşimi Türkiz Kemer Marina’ yı Akdeniz deki en iyi Kışlama marinalarından biri yapmaktadır.

Aynı zamanda yat sahipleri için Turkiye tarihini Phaselis yakınındaki antik Lycia bölgesini, batık kent Simena’yı, son kişi kalana kadar cesur insanlarının Perslere karşı direnişiyle ünlü Xantos antik kenti ve Büyük İskenderin fethedemediği tepenin üzerindeki Termessos kentini görerek keşfetme fırsatı sunduğu en iyi yerlerden biridir.

Ayrıca Pamfilia bölgesi, Aspendos Antik tiyatrosuna, Perge ve Side Limanına çok yakın bir mesafededir. İlk Hıristiyan yerleşimcilerin gizlenmek amacıyla kurdukları dev yeraltı şehirlerinin bulunduğu Kapadokya bölgesine karadan kısa bir yolculukla ulaşmak mümkündür. Türkiz Kemer Marina, Doğu Akdeniz ülkelerini ziyaret etmek için mükemmel bir çıkış noktası özelliği taşımaktadır.

0 Comments: